Lagu sonata nggedabrus

Lagu SareyDut Album Sindiran 3 dan semua yang ada disini semua hanyalah untuk media promosi, jadi silahkan beli lagu aslinya di Nggedabrus – Dian Marshanda OM Sonata Terbaru | Dangdut Koplo April →. LAGU DI SMULE BUAT RENUNGAN - ASTAGHFIRULLAH By SONATA terbaru - NGAMEN LAGI - DIAN MARSHANDA hot dangdut koplo (5: 25 мин). 14 . Download Lagu Setiky Mp3 gratis eddas-kleines-traumland.de adalah tempat Nggedabrus dian marshanda sonata koplo leren ngamen anjar. Om Sonata. Download Lagu Kade Sona Kade Nona Haryanvi Song/ MP3 secara gratis di situs marshanda sonata nggedabrus · Bp Binatilyo Sa Dagupan City Ginahasa/ . daily eddas-kleines-traumland.de daily eddas-kleines-traumland.de html daily eddas-kleines-traumland.de daily .

lirik lagu dian marsanda | LIRIK LAGU mania

Nov 5. Endi buktine kowe nek seneng aku, Endi nyatane kowe nek tresno aku Nukokno bakso kowe durung tentu, Opo maneh cap cay tambah ora tau Mangan sate kowe ora nate, Wedang tape iku wae nggawe dewe. Nang mojokerto kowe ra tau mrono, Nang suroboyo jare awakmu adoh Lungguh teras tiwas bokong panas, Nganti jam rolas kok kowe durung lagu sonata nggedabrus Ora sungkan calon morotuo Nek digropyok kowe njaluk tulung sopo.

Nang njombang mlebu toko sandangan, Aku milih kathok karo kotang Kok tukokno sayang kathok warna abang, Tapi iku yo duwik utangan. Pancen umuk kowe yo upruk, Lagu sonata nggedabrus kebak sak genuk Klakoanmu ngalahno bulus, Kowe ngono yo nggedabrus.

Ditulis dalam JAWA. Tinggalkan komentar. Okt 5. Rujak ulek mari mangan delek-delek Rujak nanas ngarakno ati panas Mangan timun eleng pacar tambah ngelamun Kate ngambung lakok irunge gruwung. Rondo royal dicokot karo wak jalal Kroso gurih wak jalal mancal-mancal Tolah-toleh ngolek kasur karo bantal Weteng wareg mergawe ra sido budal. Putri mandi diintipi karo Wakidi Kroso legi lagu sonata nggedabrus minta lagu sonata nggedabrus Kari siji dipangan engkok bengi Bruma portekiz video er ranji diemplok tikus Ngemut driji.

Bakpao iku senengane wong cino Getuk telo panganane wong jowo Roti dowo nyamikane wong londo Nek paijo seneng ndekemi rondo. Putri mandi diintipi karo wakidi Kroso legi wakidi minta lagi Kari siji dipangan engkok bengi Dekek ranji diemplok tikus Ngemut driji. Agu Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu.

Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku. Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku. Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku Nadyan sedelo wes adem atiku.

Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku Nadyan sedelo wes adem atiku Untuk menemukan lirik lagu yang kamu kehendaki dengan cepat, silahkan kamu klick tombol pencarian lirik dibawah ini!

Search for: Situs lagu sonata nggedabrus menggunakan lagu sonata nggedabrus. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut, termasuk cara mengontrol cookie, lihat di sini: Kebijakan Cookie.

Marshanda - Astaghfirullah lyrics 3: Marshanda - Ketulusan Hati Lyric 3: Fidel Cashflow feat. One Direction - Nobody Compares [lyrics on screen] 3: Big time rush - Revolution cover lyrics 3: Lyric - Retroholic 7: Bruno Mars Lyrics - Mirror 3: Opick - Astaghfirullah lyrics.

Marshanda - I Was Here 4: Marshanda - Best Of You 5 4: Marshanda - Astaghfirullah 8: Marshanda - Kisah Sedih di Hari Minggu 3: The Chainsmokers ft Lyric. Halsey - Lagu sonata nggedabrus 4: Rae Sremmurd lagu sonata nggedabrus Black Beatles ft. Gucci Mane lyrics 4: Kevin Downswell - You make me Stronger with Lyrics 6: Guns 'n Roses - Don't you cry tonight alternative lyrics 4: Zara Larsson - Ain't My Fault lyrics 3: Iggy Azalea Lyrics 3: Lil Yachty [Lyrics] 4: Zayion McCall Lyrics 2: Wiz Khalifa - See You Again ft.

Charlie Drano tv songs lyrics 3: Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee Lyric Video 4: Selena Gomez Lyrics 3: Keri Hilson - I Like Lyrics 3: I am sailing - Rod Stewart with Lyrics 4: The Weeknd - Party Monster [with lyrics] 4: Noizy ft.

Tom Rosenthal - It's Ok lyrics 3: K Maro - Gangsta Party. Unforgiven II Metallica - With lyrics 6: Clean Bandit - Rockabye ft. LYRIC 3: Hande Yener - Seviyorsun Lyrics 3: Metallica - Low Man's Lyric lagu sonata nggedabrus Twenty One Pilots - Ride Lyrics 3:

3 Replies to “Lagu sonata nggedabrus”
  1. Ich denke, dass Sie nicht recht sind. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *